Зарежда се...
гр. Пловдив и с.Мало Конаре, обл.Пазарджик
Пон - Пет : 09.00 - 18.00; Съб: 10.00 - 16.00; Нед: Почивен ден
автосервиз за чип тунинг, изключване на ДПФ филтър, премахване на ЕГР клапан, спиране Адблу система

Софтуерен ремап

//Софтуерен ремап //

BENZIN PLUS Сервиз за софтуерен ремап

Софтуерен ремап, софтуерно препрограмиране, чип тунинг, софтуерно изолиране... Сигурно всеки е чувал различните термини, които всъщност означават едно и също нещо.

Услугите, които предлагаме са софтуерно премахване на определени компоненти от главният компютър. Когато даден компонент започне да прави проблеми, ние правим софтуерно изключване DPF, софтуерно премахване EGR, софтуерно спиране ADBLUE. Двигателят продължава да работи без проблеми, без авариен режим, без светнали лампички по таблото. За всичките ни услуги като софтуерен ремап можете да прочетете в главното меню.

Контакти

Софтуерен ремап

//Компютърна диагностика //

Компютърна диагностика на коли, камиони, трактори, комбайни

Компютърна диагностика можем да направим на всякакъв тип превозни средства - автобуси, джипове, тежкотоварна и строителна техника... Това е неделима част от работата ни, тъй като получаваме информация за цялостното състояние на двигателя и всички други системи в превозното средство. Чрез компютърната диагностика можем да правим различни настройки и да поравяме грешки от различен характер. Сами разбирате колко е важна диагностиката, която правим по различни причини.

Също така предлагаме компютърна диагностика като отделна услуга, тъй като можем да ви спестим доста главоболия, пари и време. Ще се учудите колко често един на пръв поглед сериозен пробем, може да се реши с диагностика и изчистване на грешки. За това не се колебайте да ни потърсите за консултация и компютърна диагностика. Ще ни намерите в гр. Пловдив и в село Мало Конаре, обл. Пазарджик.

Контакти