Зарежда се...
гр. Пловдив и с.Мало Конаре, обл. Пазарджик
Пон - Пет : 09.00 - 18.00; Съб: 10.00 - 16.00; Нед: Почивен ден
софтуерно спиране на Adblue, изключване на Адблу система на дизел, сервиз за камиони Пловдив Пазарджик

Софтуерно спиране на ADBLUE

//Софтуерно изключване на Adblue//

Софтуерно спиране на Adblue

Софтуерно изолиране на Adblue представлява пренаписване файла на централният компютър ECU. В нашият сервиз за професионален софтуерен ремап, това се прави чрез оригинална апаратура. Това ни дава сигурност, че дадена услуга ще бъде извършена правилно и ще ви гарантираме качество. Можем да направим софтуерно препрограмиране и изолиране на АДБЛУ на коли, камиони, трактори, земеделска, тежка и строителна техника.

Всички настройки и калибриране се правят според вида превозно средство и спецификациите на двигателя. Всеки компютър е индивидуално настроен за определената машина. За това и работата ни изисква към всеки тип двигател да се подхожда индивидуално и различно.

Контакти

Какво е Adblue система

Системата AdBlue е нещо относително самостоятелно в дизеловият автомобил, тъй като може да бъде изключена софтуерно и двигателя да работи правилно. Скоростта на инжектиране на AdBlue може да се променя, което обикновено се контролира от електрониката на автомобила. Необходимото количество течност AdBlue ще зависи от оборотите на двигателя. Също така от натоварването на двигателя, температурата на катализатора на отработените газове, температура на двигателя и дори.

Когато компютъра на колата открие проблеми с AdBlue системата или със самата течност, то тогава ще премине в режим за намалена мощност.

  • Софтуерното изолиране на системата за Adblue ще намали разходите на специалната Adblue течност за дизеловите превозни средства. Истината е, че тя не допринася за повече производителност на автомобила, но дори може да причини неприятни проблеми. При липсата й може да се ограничи производителността или да не запали въобще.
  • Няма да се извеждат грешки на таблото или светещи предупредителни лампички, тъй като чрез софтуерното премахване се прекъсва връзката с ECU
  • Без скъпи ремонти, които могат да се наложат
  • При по-новите превозни средства, при повреда на Адблу системата, не позволява да запалите двигателя. Защото сте пренебрегнали предупрежденията на системата и по екологични съображения, тя няма да позволи да функционира.