Зарежда се...
гр. Пловдив и с.Мало Конаре, обл. Пазарджик
Пон - Пет : 09.00 - 18.00; Съб: 10.00 - 16.00; Нед: Почивен ден
софтуерен еко тунинг, намаляне разхода на гориво на камион, трактор, комбайна, багер

Софтуерен ЕКО тунинг

//Софтуерен ЕКО тунинг//

Софтуерен ЕКО тунинг

Софтуерен еко тунинг е много предпочитан от клиентите, тъй като това значително намалява разхода на гориво. Софтуерният Еко тунинг се прави индивидуално за всяка машина. Преди това задължително се прави компютърна диагностика . Така първо преценяваме дали състоянието на машината го позволява. Тогава се сваля се софтуерният файл на главният компютър – кола, камион, бус, трактор или земеделска техника. Препрограми се строго индивидуално за конкретната машината, за да се оптимизира роботата на двигателя.

Защо софтуерният чип тунинг се прави индивидуално?

Можем да манипулираме софтуерът за настройки и неговите данни за OEM калибриране. По принцип производителите произвеждат дадено превозно средство със зададени фабрични настройки. Те могат да се подобряват според това къде ще бъдат карани, как ще бъдат използвани, според начина на шофиране … С професионалната си апаратура имаме достъп до тази информация. За това можем да правим настройки според вашите изисквания.

автосервиз за настройки за по-малък разход на гориво на дизелов двигател

Софтуерен ЕКО тунинг

//Софтуерен ЕКО тунинг на тежкотоварни машини//

Софтуерен ЕКО тунинг на камиони или бусове

Да дадем пример със софтуерен еко чип тунинг на камиони или бусове Еко настройките в даденият софтуер определят индивидуалния профил на натоварване за тежкотоварни автомобили. Чрез него се оптимизира цикъла на впръскване на горивото, за да се постигане по-голяма ефективност. В резултат на това ще се изгаря по-малко гориво и в същото време ще имате по-дълъг пробег. Микробусите и камионите постигат пряко икономическо конкурентно предимство, особено при пълно натоварване.

Автосервизи за еко тунинг в Пловдив, автосервизи в Пазарджик

Софтуерен ЕКО тунинг

//Софтуерен ЕКО тунинг на коли//

Софтуерен ЕКО тунинг на коли

Може да се направи софтуерен чип тунинг на леки автомобили и всичко, написано по-горе, важи и за тях. Еко тунинг е решение за подобряване начина на работа на колата чрез специални софтуерни настройки. От там ще произлезе и икономия на гориво. Изключително важно е, че подобрява работата на двигателя. Фабричните настройки на автомобилите не могат да постигнат това, тъй като са зададени като общи от производителя. Всяка кола ще има нужда от различни настройки на софтуера, с които да постигнем по-добра работа на двигателя. След това повече производителност и икономия на гориво.

Контакти